22 Ağustos 2016 Pazartesi

ÖDÜLLÜ ÜSTAD, BEDEN OKUYUCU NİR LEVİ BİLGİ PAYLAŞIM MERKEZDE-YILMAZ PARLAR

ÖDÜLLÜ ÜSTAD, BEDEN OKUYUCU NİR LEVİ BİLGİ PAYLAŞIM MERKEZDE

ANMA - AMPUKU Bireysel Seansları
19 - 23 Eylül tarihlerindeki bireysel seanslar randevuludur.
Bedeninize ve hayatiniza dair özel bilgiler...
5000 yillik bilgeliğin bedeniniz ile birleşimi....
 Uzun zamandir yaşamadiğiniz bir haz.....
Bedeniniz bu çalişma ile kendi kendini yenilesin, uzun zamandir beklediği dönüşüme kavuşsun....
 ödüllü üstad...
Beden okuyucu....vücudunuz hiç böyle hissetmemişti
Kutsal tapinağiniz olan bedeninize bu iyiliği yapin...
buna ihtiyaci var...

Beş element beden okuma yöntemi Tibet kültürü ve Tao usulüne dayanır. Bu teorileri insan evrimi ve insan davranışı anlayışı ile birleştirirsek, yaşamımızda taşıdığımız iç hastalık, bağımlılık ve zorlukları yaratan engelleyici kalıplar hakkında bilgi edinebiliriz.
Seminerde katılımcılara, değerlendirme yöntemini farklı bir bakış açısından öğreteceğiz. Bu değerlendirme, katılımcıların izleme ve dinleme becerilerini kuvvetlendirmelerini sağlayarak, etkili ve aktif bir iyileşme sürecini başlatmada yardımcı olacaktır.
Beden okuma aynı zamanda, tamamlayıcı alternatif tıp ve batı tıbbında her türlü terapist için önemli bir araçtır. Danışanı değerlendirmek için kullanılır, danışanın kişiliğini ve ihtiyaçlarını anlamada terapiste yardımcı olur ve doğru tedavi yolunun seçilmesini sağlar.
Kendi yolculuğumuzu yürümemize izin verelim, kendimize bir kapı veya pencere açarak geçmemize yardımcı olalım ve zor anlarda kendimize destek ve yön vermeyi öğrenelim.

Anma

'Anma', şimdiye kadar dünyada var olan en eski Çin şifa sanatından biri olarak 5000 yıl öncesine uzanır. Tao felsefesini, Yin-Yang modeli ile Çin'in beş element teorisini temel olarak kabul eder.

Aşağı yukarı 1500 yıl önce 'Anma', Çin imparatoru tarafından, rahipler aracılığı ile farklı Çin sanatlarını sergilemek ve Japon kültürünü zenginleştirmek üzere Japonya'ya gönderilmişti.

Japonya'da 'Anma', yerel kültür ve ihtiyaçlar doğrultusunda uyumlama sağlamıştır. Bugün uygulanan Anma formu, Japon kaynaklıdır ve bildiğimiz modern şifa sanatlarının çoğu Anma'ya dayanmaktadır.

'Anma' geleneksel Çin tıbbını esas alır. Terapist vücudun meridyen sistemi üzerinde bulunan Qi noktalarına farklı uyarım teknikleri kullanarak tüm beden üzerinde çok çeşitli egzersiz ve esnetmeler uygular. Bu çalışmanın amacı; Qi noktalarını uyararak bedenin meridyen sistemi üzerindeki enerjiyi harekete geçirmek için kaslardaki gerginliği serbest bırakmaktır. Ve bedenin yeteneğini geliştirip, kendini iyileştirebilmesi için daha iyi kan ve Qi dolaşımı sağlamaktır. 'Anma' önleyici tedavi için veya burada belirtilen şu durumlar için kullanılabilir: başağrıları, soğuk algınlığı, astım, bedende hissizlik, yüksek ve düşük tansiyon, hazım ve nefes alma zorlukları, jinekolojik problemler, uykusuzluk veya cinsel sorunlar.

Ampuku ve Beden Okuması

'Ampuku' kelimesinin manası 'Karın bölgesini sakinleştirme' veya 'Hara'nın nabız atışı'dır. Ampuku, bedensel tedavi ile sözlü iletişimin karışımı olup, bedensel çalışma vücudun enerji merkezi olan ve karın bölgesinde yer alan 'Hara' ya odaklanır. 

Ampuku'da başlıca iki metod kullanılır: vücudun patolojisini tedavi etmek için uygulanan fizyolojik yöntem ve enerji blokajları ile duygusal zorlukları yüzeye çıkararak patolojinin kökenine inen duygusal yöntem. Duygusal Ampuku'nun değerlendirme sistemi, doğanın beş elementi tarafından 'bedeni okuma sistemi'dir.

 Bedeniniz Hakkinda Hiç Bilmediklerinizi Öğrenin...

Bu sistem, Doğu felsefesi ve tıp bilgi birikimi ile modern psikoloji kombinasyonu ve insan davranış ve evrimini anlamaya dayanmaktadır.

Doğa beş ana elementten oluşmuştur:
Toprak/Dünya, Su, Ateş, Hava ve Tahta
İnsanda bu aynı elementlerden oluşmuştur. Her bir element insan bedeninde değişik tür enerjiyi temsil eder. Mesela Toprak/Dünya; temel, aile, önceki ilişkiler ve cinselliği temsil eder. Su, duyguları ve yaratıcılığı temsil eder. 
Doğada hastalık yoktur ancak, hasta insanlar vardır. Hastalık, insan kişiliğinin bir parçasıdır. 
Fiziksel ve duygusal seviyelerde sağlıklı olabilmek için; ya davranış biçiminde değişiklik yapmalı veya günlük yaşamın konumlandırmasını değiştirmelidir.

Nir Levi

Anma, Ampuku ve Beden Okuma konusunda ki dünya da ki Ender Üstadlardan biri ve bu alan da ki Ödüllü eğitmeni, Terapistidr. Bedensel vücut çalışması ile Çin fizik tedavisini kullanarak duygusal çalışmalar üzerine uzmanlaşmıştır. Nir, terapi alanında 25 senelik bir tecrübeye ve de 22 senelik öğretim deneyimine sahiptir.
'Anma - Ampuku'nun sahibidir. Madrid'te Şifa Sanatları Okulu'nda tedavi; Paris, Cenevre, Madrid ve Tel-Aviv'de ise eğitmenlik yapmaktadır. Birleşik Amerika, İspanya ve
Tel-Aviv'de yüzlerce öğrencisi mevcuttur. 

BİLGİ PAYLAŞIM DERNEĞİ
Adres: Mete Cad. Park Apartmanı No:24/5
Taksim / İstanbul
Tel : 0212 245 29 42 / 0532 612 85 17
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder